For at du kan handle hos Instant Taste på instanttaste.com, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Herunder GLS og Interfjord.

Personoplysningerne registreres hos Instant Taste og opbevares så længe de er relevante at opbevare. Instant Taste opbevarer dermed kun oplysningerne, så længe de er relevante for de indkøb som du har foretaget hos os. Efter dette (som udgangspunkt 5 år) sletter vi som udgangspunkt personoplysninger – med mindre der er en anden retlig forpligtelse der dikterer at vi skal gøre noget andet end dette.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, herunder E-conomics (hvis du har fået en faktura tilsendt), Nets, QuickPay og MobilePay som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en forventet beskyttelse

Ved indsamling af personoplysninger via vores hjemmeside sørger vi for at det sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret  om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Fra Instant Taste side har følgende har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Instant Taste ApS som ejes 50 % af NNON Aps og 50% af TKMR ApS.

Den dataansvarlige på instanttaste.com er hjemmesideansvarlig Betina Nielsen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, kundeoplysningerne bliver ikke transmittere og der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Instant Taste ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Instant Taste via e-mail betina@instanttaste.com

Cookies
Vi anvender på www.instanttaste.com cookies med det formål kontinuerligt at forbedre websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så behageligt som muligt for dig, samt i forbindelse med markedsføring. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.